Wie zijn wij?

Rijschool Akkermans geeft rijlessen voor het behalen van rijbewijs B in Maastricht en omgeving.

Bij Rijschool Akkermans vinden wij het belangrijk om elkaar eerst persoonlijk te leren kennen. Daarom bieden wij een gratis proefles aan ( geld niet voor opfriscursus). Aansluitend volgt dan een geheel vrijblijvend intake gesprek, waarin we bespreken wat je van ons kan verwachten. In tegenstelling tot wat veel rijscholen beweren, vinden wij dat het onmogelijk is om al na één rijles te bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Wel kunnen wij advies geven over welk van onze pakketten het beste bij je past. Uiteraard kunnen bij dit gesprek ook ouders of derden aanwezig zijn.

Inschrijven gratis proefles

Autisme/ADHD/Faalangst

Bij Rijschool Akkermans zijn wij gecertificeerd om rijlessen te geven aan mensen met Autisme/ADHD en faalangst.

Voor meer info kunt u naar: http://www.rijles-en-autisme.nl/

De Auto

Onze lessen worden gegeven in een Volkswagen Polo. Deze auto staat bekend om zijn bedieningsgemak en is voorzien van moderne up to date technieken, zoals start/stop systeem, geïntrigeerde navigatie op groot scherm, elektrische spiegels en airco. Daarnaast is deze auto ook milieuvriendelijk en zuinig.

De Lessen

Bij onze rijschool kun je kiezen uit lessen van 60, 90 of 120 minuten. De keuze is aan jou: sommigen willen liever 60 minuten les, terwijl anderen graag wat langer rijden. Ook is het mogelijk om meerdere uren per week rijles te krijgen. Langer dan 120 minuten rijles raden wij af; zo lang uiterst geconcentreerd lessen is erg veel gevraagd.
In overleg met de instructeur kun je ook op andere adressen dan je thuisadres worden opgehaald of teruggebracht.
Bij ons kun je ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds lessen, maar ook op zaterdag.

Ben je verhinderd dan dien je een rijles 24 uur van te voren af te zeggen anders zijn wij genoodzaakt de les in rekening te brengen.

 

Opfriscursus voor bestuurders met een rijbewijs

Heeft u al lang niet meer gereden of wilt u gewoon weer wat kennis en advies krijgen, dan is de opfriscursus echt iets voor u.
Eerst bespreken we de punten die u lastig vindt op de weg. U geeft aan welke situaties u graag eens extra zou willen oefenen. Vervolgens stellen we een opfrisprogramma samen dat volledig bij uw situatie past. Tijdens de opfriscursus werkt u aan het zelfvertrouwen en krijgt u de auto weer volledig onder controle.
De opfriscursus van Rijschool Akkermans geeft u meer zekerheid op de weg. Het aantal lessen is afhankelijk van uw eigen wensen.

Meer kans bij rijschool Akkermans